Proel Flash 5A 80+20W Act.Speaker

Proel Flash 5A 80+20W Act.Speaker
Proel_Flash_5A_A_4f52406522e47.jpgProel_Flash_5A_A_4f52406522e47.jpg
Beschrijving

De Flash serie is een lijn van lichtgewicht en makkelijk hanteerbare speakers. Een product van de ervaringen en technische knowhow opgedaan uit jarenlang fabriceren van speaker systemen. In deze serie is Proel er in geslaagd om state-of-the-art technologie en design te combineren met een perfecte akoestiek en een betaalbare prijs.

De Flash serie is geschikt voor muziekanten en kleine bands, voor podium monitoren, DJ systemen, gefixeerde installaties in clubs, bars en andere ruimtes van elk formaat.

De Flash5 is de nieuwste toevoeging aan de Flash serie van compacte luidsprekers.
Elegante design, hi-tech engineering, een superieure geluidskwaliteit en een uitstekende flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van Flash. De Flash-serie is een succesvolle lijn van Proel. De Flash 5A is handig en licht van gewicht en ontworpen voor gebruik in alle soorten van toepassing.
Flash 5 het de meest compacte model in de serie, en er is zowel een actief (5A) en een passief (5P) model beschikbaar. Het beschikt over een 100 W klasse D bi-amping module en een met precisie ontworpen cross-over filter.
Proel's R & D team ontwierp een 2-weg systeem met high-end transducers in een klein trapeziumvormige polypropyleen kabinet voor gebruik als stage-monitor. De Flash 5 beschikt ook over drie M6 vliegende punten en een praktisch handvat voor gemakkelijk transport.
De dome tweeter, in combinatie met een elliptische waveguide, in combinatie met een 5 "woofer zorgt voor een optimale hoge frequentie response en diepe lage frequenties.
De beschikbare accessoires zijn onder andere 2 microfoonstandaard adapters, een metalen C-beugel en een plastic beugel die draaien op twee assen (alleen voor de passieve versie).
 De actieve EQ presets, nearfield en Midfield, geeft uiterste flexibiliteit en prestaties in het bijzonder wanneer er behoeft is aan supercompacte full-range speakers.
 Flash 5 kan worden gebruikt voor korte en mid-range toepassingen, dat wil zeggen voor gebruik met een pc, of als podium monitor of draagbaar systeem - DJ's kunnen koppelen met een SW110 subwoofer - en voor permanente installaties; twee versies - zwart en wit - zal beschikbaar.

 

Merk
BxDxH in cm
Gewicht in Kg
Constructie materiaal
Interne Powersupply
Power connector
 
Soort luidsprekersysteem
Type luidspreker
Systeem type
Amp module vermogen
SPL peak
Openingshoek
Frequency respons
Luidsprekerformaat Low
Driverformaat High
Ophangsysteem
 
Go To Top