Sound Projects SP18

sound projects subwoofer
Sound Projects SP18Sound Projects SP18
Beschrijving

SP 18:

De SP18 blinkt uit in diepe sub en geeft elk klein systeem een groots geluid. De SP18 is een frontloaded sub-laag met een speciaal ontworpen 18-inch neodymium driver met een uitzonderlijke 30 mm uitslag.
Vliegen met de SP18 als een line-array vergroot het doel en projectie mogelijkheden van de lagere frequenties.

Toepassingen:
- Live bands en artiesten
- Disco Club
- Kleine en grote theatersystemen
- Kerken en moskeeën
- Conferentie amplificatie
- Podium monitoring
- Akoestische gitaar versterker

System SP18
Frequency response 30Hz-80Hz
Horizontal coverage Omni-directional
Vertical coverage Omni-directional
AMP Power 800W @ 8ohm
Max. peak SPL (Cont.+6dB) 131 dB
Transducers 18"
Net weight 54kg

De Sigma serie is verfijnd geluid versterking op zijn best. Combineer een of meer SPL90s met een selectie van SP2-10s en SP18s naar persoonlijke smaak of programma en u zult een kleine, middelgrote grote of zeer grote gleuidsinstallatie met spectaculaire kwaliteiten te krijgen. Zowel akoestisch als in visuele uitstraling. Cross-over frequenties tussen de 3 verschillende kasten zijn vastgesteld voor de overgang zo soepel, stabiel beeld en eenvoudige verbinding.
De SPL90 beslaat de midden-en hoge band met dezelfde nauwkeurigheid, die muzikaal overeenkomt met 10-inch en 1,5-inch compressie drivers gevonden in de SP4 Diamond. De lage transmissie-verlies waveguide systeem optimaliseert de lucht-belasting op, en vloeiend combineert het stralingspatroon van de twee zorgvuldig geselecteerde transducers. Ontworpen om te presteren in een pure onbeperkte variatie van geluidsversterking applicaties, de SPL90 voegt het gemak van plug-and-play aan tot een brede en gelijkmatige dekking om te spelen met een uitzonderlijke transparante geluidskwaliteit. Bijna elke denkbare toepassing is te bedenken omdat de SPL90 is uitgerust met een geïntegreerde standaard-mount en de multifunctionele ankerpunten zijn aangepast aan het SPX ™ vlieg-systeem
 
Go To Top