Sound Projects SP2-10

sound projects
Sound Projects SP2-10Sound Projects SP2-10
Beschrijving

SP 2-10:

De SP2-10 blinkt uit in punch en heeft de macht om lage octaven van de meeste instrumenten weer te geven. De SP2-10 is een array-staat, hoorngeladen laag / mid-systeem met twee long excursion 10-inch drivers.
Een enkele SP2-10 kabinet geeft frequenties van 55 tot 200Hz, afhankelijk van de gewenste SPL. Uitbreiding van het aantal kasten zal de horn tot het laagste octaaf laten doorgaan. De grootste kracht is de combinatie met SP18 waarmee een compact touring systeem te maken is.

Toepassingen:
- Live bands en artiesten
- Disco Club
- Kleine en grote theatersystemen
- Kerken en moskeeën
- Conferentie amplificatie

System SP2-10
Frequency response 50Hz-200Hz
Horizontal coverage Omni-directional
Vertical coverage Omni-directional
AMP Power 2 x 600W @ 4ohm
Max. peak SPL (Cont.+6dB) 136 dB
Transducers 2x10"
Net weight 58kg

De Sigma serie is verfijnd geluid versterking op zijn best. Combineer een of meer SPL90s met een selectie van SP2-10s en SP18s naar persoonlijke smaak of programma en u zult een kleine, middelgrote grote of zeer grote gleuidsinstallatie met spectaculaire kwaliteiten te krijgen. Zowel akoestisch als in visuele uitstraling. Cross-over frequenties tussen de 3 verschillende kasten zijn vastgesteld voor de overgang zo soepel, stabiel beeld en eenvoudige verbinding.
De SPL90 beslaat de midden-en hoge band met dezelfde nauwkeurigheid, die muzikaal overeenkomt met 10-inch en 1,5-inch compressie drivers gevonden in de SP4 Diamond. De lage transmissie-verlies waveguide systeem optimaliseert de lucht-belasting op, en vloeiend combineert het stralingspatroon van de twee zorgvuldig geselecteerde transducers. Ontworpen om te presteren in een pure onbeperkte variatie van geluidsversterking applicaties, de SPL90 voegt het gemak van plug-and-play aan tot een brede en gelijkmatige dekking om te spelen met een uitzonderlijke transparante geluidskwaliteit. Bijna elke denkbare toepassing is te bedenken omdat de SPL90 is uitgerust met een geïntegreerde standaard-mount en de multifunctionele ankerpunten zijn aangepast aan het SPX ™ vlieg-systeem

 
Go To Top